top of page
Over_mij_image_01.png

Over mij

Ik ben Manon Straus. Ik hou van het leven en ik hou van alles dat leeft. Vandaar dat ik graag in de buurt van mensen, dieren en de natuur ben. Het echte contact met mensen inspireert mij en alles wat ik er van leer, geef ik graag door. Aan mijn geliefden, in mijn vriendschappen, de liefde voor mijn
dieren en in mijn werk als coach.

“Met je hoofd en je hart … aan de slag”

Na lange tijd voor een grote werkgever in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik ruim 10 jaar geleden als zelfstandig coach en trainer gestart. Sindsdien heb ik al veel mooie trajecten gedaan. Om gezondheidsredenen heb ik mijn energie op een andere manier moeten verdelen. Voor nu betekent dit dat ik mij volledig bezig hou met individuele coaching.

Bij onze prachtige woning midden in het groen, heb ik een heerlijke werkplek. Daar ben ik heel graag maar ik vind het ook erg fijn om op pad te zijn en op de werklocatie te komen coachen.

Als je bij mij komt, wordt je als eerste begroet door onze 3 honden. Zij blijven altijd op afstand dus zijn slechts even toeschouwer. Het kan ook zijn dat de 3 schapen blij zijn om je te zien en dat zullen ze dan laten horen. Kortom, je wordt met enthousiasme bij mij ontvangen.

Over_mij_image_02.png
Tarieven_foto.png

"Alle antwoorden zitten al in jou"

Over mij als coach

Met oprechte aandacht voor jou, help ik je met jouw vraagstuk. Zonder oordeel of mening; daardoor geef ik je ruimte en leg ik je niets op.

Ik heb:


Ruime levenservaring (ik ben 58 jaar en heb al wat live-events doorgemaakt), door mijn eigen schade en schande een stuk wijzer geworden.
Ruime werkervaring (ik weet wel wat van problemen in samenwerking, van organisatiedynamieken, van volle agenda’s) zowel als werknemer, collega als in functie van trainer/coach.
Ruime opleiding (veel opleiding gehad in het coachvak maar ook Human Resourcevak, Organisatieadviseur, Trainer).

Ik ben helder dwz ik laat je weten wat ik hoor, zie en denk. Soms zal ik mijn mening geven als ik denk dat het helpt. Soms geef ik een tip maar pas als ik merk dat je er niet zelf uitkomt. Ik hou van lachen en ik ben positief ingesteld. Ik ben liefdevol aan het werk maar schuw de confrontatie niet. Mijn eigen grens bewaak ik goed dus ik zal zeker laten weten als iets bij mij niet goed binnenkomt.

speech_bubble.png
"De gesprekken waren echt van mens tot mens en heel open, ontzettend fijn. En wat neemt Manon een rust, tijd en ruimte voor je!"
bottom of page