Samen met anderen

Teamcoaching, relatiecoaching en trainingen

Teamcoaching

Staat een team voor nieuwe uitdagingen?
Vraagt een nieuw samengesteld team om het verbeteren van de effectiviteit?
Is een team toe aan een professionele ontwikkelingsstap?

Door interne reorganisatie verandering in de personeelssamenstelling, verandering in doelgroep of diensten, etc. etc., kan een team behoefte hebben aan begeleiding van een coach.

Helder Hart Coaching biedt teamcoaching op maat aan. In samenspraak met het team wordt er een programma opgesteld waarbij een duidelijk doel wordt gesteld. Voor de weg naar het doel, worden er bouwstenen aangereikt. Het elkaar beter leren kennen, de inspiratie, de drijfveren en de belemmeringen van collega’s te weten, zijn van betekenis bij een goede samenwerking. We werken aan persoonlijke- en gezamenlijke ontwikkelpunten door middel van kennisoverdracht, inzichtoefeningen, oefenen met gedrag en reflectie. Op deze manier wordt een nieuw team volwassen en een volwassen team nog wijzer en steviger.

De kosten van een teamcoachingsprogramma zijn gebaseerd op een uurtarief van € 150,00 excl. BTW.

Relatiecoaching

Een helder hart geeft verbinding met je gevoel, geeft inzicht in wat goed voor je is en geeft je moed om dingen anders te doen.

Je relatie verbeteren?

  • Heb je het gevoel dat je niet (meer) in de relatie bent zoals je wilt zijn?
  • Vind je dat jullie relatie niet (meer) is zoals je wenst?
  • Lukt het niet goed om met elkaar een verandering ten goede in te zetten?
  • Wil je samen met je partner jullie  relatie verbeteren? Aan jullie relatie werken betekent aan jezelf werken.

Bij Helder Hart Coaching kijken we samen naar jou, je partner en jullie samen. Hoe voelen jullie je? Met jezelf, met elkaar? Wat kan ieder van jullie en wat kunnen jullie samen veranderen?

Jullie krijgen allebei de ruimte en de aandacht om te onderzoeken wat je helpt. Om stappen zowel individueel als samen te zetten. Met het doel om jullie relatie liefdevol te laten groeien.

In een kostenloos intakegesprek onderzoeken we wat jullie wensen zijn. Met jullie beiden volgt in ieder geval 1 individueel gesprek waarin we onderzoeken wat de helpende elementen en wat de remmende factoren (bijvoorbeeld overtuigingen, angst, onzekerheid) in jullie relatie zijn.

Door middel van gesprekken en oefeningen zoeken we uit wat jou/jullie afremt in jullie relatie en wat er nodig is om deze te laten groeien. We kijken naar wat jou/jullie goed doet. We zoeken uit welke acties en welk gedrag goed werkt voor jullie relatie. Hierbij  kan het oefenen in aanraken ook een onderdeel zijn. Mogelijk is in jullie relatie het aanraken van elkaar in de loop van de tijd, door allerlei redenen, op de achtergrond geraakt. Door het bewust weer aanraken van elkaar ontstaat er een hernieuwd contact. Dit contact is erg belangrijk bij het (opnieuw) ontwikkelen van een liefdevolle relatie.

Met elkaar zorgen we voor:

Waardering voor de liefde;
Zicht op eigen behoeftes;
Inzicht in de behoeftes van de ander;
Oog hebben voor het fijne in jezelf;
Oog hebben voor het fijne in de ander;
Wederzijdse gunfactor.

€   95,00 per uur incl. BTW voor particulieren

Trainingen

Bij het bouwen van een training onderzoek ik samen met de opdrachtgever wat een goeie weg is om tot een gewenst resultaat te komen. Door goed uit te vragen en soms ook al te adviseren in een kennismakingsgesprek, is dan de eerste stap al gezet.

Graag spreek ik ook de deelnemers op voorhand. Mijn ervaring is dat dit eventuele scepsis of zelfs weerstand grotendeels wegneemt. Dit schept direct ruimte en geeft veel informatie voor de trainingsinhoud en -opzet.

Iedereen doet zijn werk op zijn eigen manier. Daarom is er in mijn trainingen ruimte voor ieders verhaal waarmee elke deelnemer uitgedaagd wordt om een stap te zetten. Kennisoverdracht, oefenen en reflectie zijn altijd vaste onderdelen. In aandacht, humor, energie en vooral een plek om te klungelen, wordt zeker ook voorzien.

Een greep uit de trainingen die door Helder Hart kunnen worden verzorgd:

  • Communicatietraining
  • Training Voortgangsgesprekken (jaargesprekken, beoordelingsgesprekken, functioneringsgesprekken)
  • Persoonlijke Effectiviteit (hoe pak je op een effectieve manier jouw rol?)
  • Krachtige gespreksvoering
  • Vitaal in je werk
  • Meer Levensplezier met minder stress (in de maak, nieuws volgt!)

De kosten van een training zijn gebaseerd op een uurtarief van € 150,00 excl BTW.

Interesse?
Bel gerust voor meer informatie of als je andere wensen hebt. Die bespreken we en kijken we hoe deze in te passen zijn.