Referenties uit het hart

Manon is een professionele coach met veel wijsheid die naadloos aanvoelt, wat de ander nodig heeft. Zij weet je diepste laag aan te boren. Hierdoor kom je bij je diepste zelf.

Ze heeft mij geraakt en in beweging gezet. Precies wat ik nodig had.

Mariëlle Meeuwsen
Photographer
Ik heb net een traject met Manon achter de rug waarin zij mij met haar rust en geduld heeft geholpen mijn kracht weer meer terug te vinden. Ik heb een hele fijne tijd met Manon gehad. De gesprekken waren echt van mens tot mens en heel open, ontzettend fijn. En wat neemt ze een rust, tijd en ruimte voor je!

Manon, ontzettend bedankt daarvoor!

Aleida van der Horst
Photographer
Ik voer fijne gesprekken met Manon. In de spiegel die ze voorhoud, zie ik steeds meer mijn eigen spiegelbeeld terug.

Janny
Photographer
Ik ben Richard, 43 jaar, 10 jaar getrouwd en 2 kinderen (6 en 8 jaar). Aanleiding voor mij was een gestopte studie en een doodlopend spoor in werk-motivatie. Het werd een zoektocht naar eigen wil en kunde. Ben niet zo'n prater en al helemaal niet bij onbekenden. Dus eerst lang twijfelen en alle beren opzoeken, uiteindelijk toch gedaan. En wat ben ik blij!!! Gewoon je hart weer volgen! Het lijkt zo simpel, als je het weet. Maar dat geldt eigenlijk voor alles, leg focus op goede dingen, wat geeft je energie, wat zegt je hart, daar zit je kracht. Voor Manon geldt dit ook, ze volgt haar hart en vond de juiste weg om mij te helpen.

Echt, ik heb weer plezier in mijn werk. Heb nieuwe uitdagingen gekregen omdat ik de kans vanuit mijn hart heb kunnen grijpen.

Manon bedankt, ook namens mijn vrouw. Zij heeft naar eigen zeggen haar man weer terug. Omdat ik een financiële man blijf wil ik afsluiten met 'het was mij elke euro waard en misschien zelfs wel meer!'. Bedankt!!

Richard
Photographer
Manon heeft me geholpen met mezelf weer terug te vinden en grip op mijn leven te krijgen. Ze heeft me geleerd dat ook ik deug en naar mezelf mag luisteren en erop te vertrouwen dat dat goed is.

Het waren altijd fijne sessies waarbij ze alle tijd voor me had.

Margrit
Photographer
In mijn hoofd was het een kluwen aan rommel, m'n lijf reageerde overeenkomstig. Mijn gedachten waren een warboel en mijn lijf deed pijn.

8 Gesprekken en 1 keer massage mocht ik ondergaan over een periode van een paar maanden. De kluwen is wat meer ontward, de pijn in mijn lijf minder. Wat Manon daarvoor gedaan heeft? Nou niet zoveel eigenlijk, ze helpt je alleen maar zoeken naar antwoorden die er eigenlijk al zijn, kracht weer te ontplooien die er eigenlijk gewoon is en gevoelens te voelen die er al die tijd gewoon waren. Als je dus naar Manon wilt gaan om haar te antwoorden te laten geven, blijf dan lekker thuis.

Als je met Manon aan het werk wilt om jezelf weer in het spoor te krijgen: gewoon gaan en lever je over aan wat er al is. Maar ja, ik ken haar al zo'n twintig jaar en het enige wat niet lastig voor mij was, was mijn vertrouwen te geven. 1 minpuntje: ik houd niet van automaat-koffie....... 😉

Johan Poppen
Photographer
Manon is vol aandacht en zorg wanneer ze je masseert. Ik heb erg genoten van een lange ontspanningsmassage! Ook als coach heb ik een erg prettige ervaring met Manon: ze is doortastend en grappig en heeft het talent op een zachte manier te confronteren. Heel fijn contact.

Ghazaleh Shahrizadeh
Photographer
Manon haar oprechte interesse in de mens stelt haar in staat contact te leggen op een jaloersmakend niveau. Haar feedback/spiegeling is rustig, verrassend maar bovenal scherp.

Fijn dat Manon haar talenten beschikbaar stelt via haar eigen praktijk en niet exclusief voor een werkgever.

Harmen Coops
Photographer
Ik ken Manon van onze opleiding waarin we ik heb gezien hoeveel Manon in huis heeft.

Ze heeft snel een heldere kijk op zaken en weet deze heel rustig naar voren te brengen zodat je de kans hebt om het eens op een andere manier te bezien. Dit kan veel ruimte geven aan je ontwikkeling. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Marieke van de Lisdonk, Lisdonk Coaching & Training
Photographer
In de tijd dat Manon een collega van mij was bij Altrecht, probeerde zij altijd het beste uit iedereen te halen. Dit deed zij door middel van het organiseren van ontwikkelprogramma's voor groepen collega's, waaronder managers zoals ik, het geven van intervisie en coachen.

Als geen ander wist zij degenen met en voor wie ze werkte te prikkelen om even stil te staan of juist een stapje extra te zetten. Altijd met als doel dat de ander meer bewust werd van zijn of haar eigen mogelijkheden en uitdagingen.

Het lukt Manon om mensen een stap verder te helpen, omdat ze echt contact met je maakt. Deze kwaliteit komt haar zeker ten goede in haar rol als coach en masseur.

Ruben Boeren
Photographer
Ik laat me regelmatig masseren. Vandaag heeft Manon dat gedaan.

Ik voelde de aandacht die ze voor je heeft tijdens de massage. En dat voelde echt heel bijzonder. Ook de ruimte is fijn. Ik kom zeker terug....

Marcolien Huybers
Photographer
Dat Manon van coaching en massage haar praktijk heeft gemaakt is niet verwonderlijk; ook vanuit de Altrecht Academie was zij er op gericht te zoeken naar manieren die ontwikkeling van en bij mensen stimuleert. Aansluitend bij en onderzoekend naar wat mensen drijft, nadrukkelijk zónder over te nemen of voor de ander te beslissen 'wat goed voor de ander zou zijn'. Met grote betrokkenheid en een duidelijk beroep op de verantwoordelijkheid van mensen voor hun eigen leven.

De combinatie van coaching en massage maakt het mogelijk nog directer mensen in contact te brengen met wat voor hen belangrijk is. Empathisch en helder.

Daarenboven zijn haar gevoel voor humor, understatement en relativering krachtige aanbevelingen!

Anneke van Til, partner, organisatieadviseur, coach, gericht op ontwikkelingsvermogen van organisaties en mensen
Photographer
Manon heeft in de afgelopen weken mijn zoon (9 jaar) gecoacht door middel van de MatriXmethode. Dit is heel goed geweest voor hem.

Manon nam alle tijd voor hem en hielp hem zijn hoofd op te ruimen en basiskennis zoals de tafels te automatiseren. Mijn zoon is erg blij dat Manon hem dit heeft geleerd.

Een aanrader voor mensen met volle hoofden en kinderen met moeite met het automatiseren van kennis.

Nicole Sneep
Photographer
Via mijn werkgever ben ik bij Manon terecht gekomen voor een aantal coachingsgesprekken. Zonder in te gaan op de inhoud wil ik zeggen dat deze gesprekken ondersteunend en verhelderend zijn geweest.

Manon heeft mij tools aangereikt om met mijn hulpvraag aan de slag te gaan en ik heb haar ervaren als prettig en bemoedigend.

Inge
Photographer
Ik wordt niet vaak gemasseerd, maar na een bezoek aan Manon vraag ik me af waarom eigenlijk niet. Ik heb genoten!

Wat een heerlijk rustgevende atmosfeer een goede ontspanningsmassage. Voor herhaling vatbaar.

Olaf
Photographer
Manon masseert vol aandacht en zonder oordeel en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is om te ontspannen. Ontspannen is bij haar dan ook geen werkwoord, maar een werkvorm. Helemaal wat ik nodig heb, dus deze gaat absoluut in de herhaling!

Sandra
Photographer
Manon en ik werkten samen bij de Altrecht Academie aan coaching, corporate training en management development. Manon heeft het MD-programma voor Altrecht opgezet en doorontwikkeld. Als co-trainer en trainer gaf zij hieraan ook uitvoering. Dit alles tot grote tevredenheid van deelnemers en opdrachtgever. Behalve over organisatietalent beschikt ze over een gevoelig afgestelde politieke antenne en schakelt ze moeiteloos tussen strategische en operationele belangen.

Haar kracht is dat zij oprecht geïnteresseerd is in drijfveren van mensen op verschillende niveaus en geen genoegen neemt met gemakkelijke antwoorden. Ook als coach gaat ze door tot ze de bron heeft gevonden. Wars van gebaande en beschreven management- en coachingsmodellen, heeft ze haar eigen, door de jaren heen gerijpte, methodiek die de werkende mens in al zijn aspecten recht doet. Dat zij in haar succesvolle bedrijf Helder Hart Coaching massage koppelt aan coaching is hier het mooiste bewijs van.

Paul Westmeijer
Photographer
Bij binnenkomst voelt het al heerlijk vertrouwd, mooi ingerichte ruimte en direct een ontspannen gevoel. Dat is knap! Manon weet dat te creëren met haar vertrouwenwekkende houding.

Na de heerlijke massage direct een vitaal gevoel waardoor je weer relaxed de deur uit loopt.

Mireille Verhoef
Photographer
Manon masseert gefocust, heeft volledige aandacht voor de massage en heeft tegelijkertijd oog voor de signalen die de klant geeft. Dat leidt tot een optimale samenwerking tussen masseur en gemasseerde die optimaal aansluit bij de behoeft en vooral ontspannend, verkwikkend werkt.

W. van der Vlist
Photographer
Manon's massage staat voor:

• Aandacht voor mij als klant
• Enorme rust
• Alle ruimte voor mij om de massage te kunnen ervaren zonder met de masseur bezig te hoeven zijn
• Lichtheid en ontspanning

Heleen Otto
Photographer
Ik heb Manon leren kennen als een kundige en prettige collega. Ze weet als geen ander mensen in hun kracht te zetten door op de juiste momenten aanwijzingen te geven en kritische vragen te stellen. Ze doet dit op een uiterst vriendelijke manier en weet mensen snel op hun gemak te stellen.

Manon heeft veel kennis in huis en weet dit goed toe te passen. Als coach is zij stimulerend en doortastend op een laagdrempelige rustige manier. Ze geeft ruimte en steun wanneer dat nodig is en voelt goed aan wat die ander nodig heeft om weer een stapje verder te komen. Daarnaast is zij oprecht in haar aandacht en neemt zij de vragen van haar medemens serieus.

Dit alles maakt haar tot een prettige coach die in staat is om het beste in mensen naar boven te brengen.

Kirsten van Til
Photographer
previous arrow
next arrow
Slider