Helder Hart Massage

Per 1 september neem ik geen nieuwe klanten meer aan!

Helder Hart Massage staat voor een massage in een sfeervolle aangename omgeving waarin ik je met aandacht en zorg laat ontspannen.

Je kunt bij mij een ontspanningsmassage ondergaan in een sfeervolle, rustige omgeving. Ik ben gecertificeerd vitaliteitsmasseur. Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, voel je spanning in je lijf waar je vanaf wilt of heb je het gevoel dat je de laatste tijd teveel van jezelf hebt gevraagd, dan is een ontspanningsmassage een uitkomst.

Ontspanningsmassage is bedoeld voor diegene die gezond is en door omstandigheden (tijdelijke werk- of privébelasting) even in een “dip” terecht is gekomen of gewoon lekker wil relaxen.

De massage die ik geef is niet geschikt voor mensen met een burn-out of mensen met ernstige lichamelijke klachten. Als je twijfelt, neem dan gerust contact op.

Ontspanningsmassage kan ook ingezet worden bij coaching. Ben je iemand die veel “in het hoofd” zit of heb je op dat moment veel aan je hoofd, dan kan massage je helpen om het hoofd tot rust te brengen. Als het hoofd tot rust is gebracht heeft dit invloed op het coachgesprek; je kunt dan gemakkelijker bij jezelf blijven en van daaruit werken.

Soorten:

  • Rug-, schouder- en nekmassage
  • Hoofd- en gezichtsmassage
  • Ontspanningsmassage gehele lichaam
  • Ontspanningsmassage voorkant lichaam of achterkant lichaam
  • Voetmassage
  • Hoofdpijnmassage

Vanuit mijn ervaring weet ik dat hoofdpijn enorm beperkend kan werken op je dagelijkse leven. Zelf heb ik 10 jaar migraine gehad. Hiermee was ik minimaal een keer in de twee weken 3 dagen gevloerd. Daarna had ik ook nog een dag nodig om weer op krachten te komen. Hoofdpijn kost een boel energie en legt je dagelijks leven plat. Na heel veel soorten therapie en ook zware medicijnen (zonder resultaat), kwam ik uit bij een hoofdpijnmasseur en sinds ik hoofdpijnmassage krijg, heb ik nog maar af en toe hoofdpijn. Deze hoofdpijn kan ik meestal zelf wegmasseren of in combinatie met een paracetamol een halt toeroepen.

1 op de 5 Nederlanders heeft wekelijks hoofdpijn. Deze hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben. Zowel migraine als spanningshoofdpijn zijn goed te behandelen met massage. Bij deze massage worden schouder- en nekspieren uitgebreid gemasseerd. Ook het hoofd en het gezicht worden behandeld waardoor ontspanning optreedt.

Er zijn contra-indicaties voor de massages (zwangerschap, besmettelijke aandoeningen en acute migraine): die bespreek ik vooraf met je.

Tarieven

€ 27,50 voor een half uur en € 50,00 voor een heel uur.

Slider