Training Minder stress meer levensplezier start weer in juni

De training Minder stress meer Levensplezier! gaat 17 oktober a.s. weer van start.

 

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Dat je van alles moet en overvraagd wordt en je niet weet wat je kan doen om meer ruimte te ervaren?
Kom je te weinig toe aan wat jezelf wilt, of weet je niet goed meer wat je wilt?
Voel je je vlak en komen dingen niet echt meer bij je binnen of voel je je juist overprikkeld?
Last van negatieve gedachten, lusteloosheid of fysieke klachten zoals bijvoorbeeld slecht slapen, hoofdpijn, spijsverteringsklachten?
Dan is de training Minder stress meer levensplezier wat voor jou!

De training is een samenwerking tussen Helder Hart Coaching en Sanalifestyle en is door deelnemers gewaardeerd met een 8,7!

 

Enkele ervaringen van deelnemers

Erika
De training was echt een cadeautje voor mijzelf. Even tijd & aandacht voor mezelf en stilstaan om van daaruit weer vooruit te kunnen. Het programma zit goed in elkaar en wordt op een hele mooie, warme, natuurlijke manier begeleid door jullie. Jullie vullen elkaar goed aan en spelen in op wat er leeft in de groep. De prettige locatie en ook vooral de groep waarin je herkenning vindt en feedback van krijgt helpen ook. Het geeft toch ook wel weer inzicht en in ieder geval weer input en energie om mee aan de slag te gaan én blijven voor meer plezier & geluk.”

Carolien
Ik wil jullie graag bedanken voor de inzichten die jullie mij gegeven hebben tijdens de training.
Door deze training ben ik bewuster van mijn (onbewuste) gedachten en mijn (reactieve) gedrag. Ik ben blij met de handvatten die jullie aangereikt hebben. Ik heb de interactie met de andere deelnemers als erg prettig ervaren. En daar heb ik ook veel van geleerd.

Anita
Een hele waardevolle training! Veel geleerd, gevoeld en ervaren. Vol inzichten, ruimte voor een lach en emotie met een fantastische groep van 8 mensen. Een mooi aantal waarbij er ruimte was voor een ieder. Ik vind de trainers: Manon en Monique zeer professioneel, waarbij zij heel mooi inspeelde op hetgeen er gebeurde tijdens de trainingen in de groep. De training was voor mij zeer prikkelend en energiek.

 

Voor praktische informatie klik hier

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *