Training Minder Stress meer Levensplezier!

 

 

Dacht je vorige maand nog: “Nog even doorbijten over anderhalve week is het kerstmis. Dan ben ik lekker een paar dagen vrij en kan de batterij weer opgeladen worden”? Nu is het nieuwe jaar weer gestart en ja, je bent wel wat uitgeruster maar om nou te zeggen dat je “als nieuw bent”…..

Dit is hoe het vaak gaat: de batterij blijkt veel leger te zijn en er is dus meer voor nodig om weer vol energie te zijn.
Overmatige stress en vervolgens burnout zijn de meest voorkomende oorzaken waardoor medewerkers uitvallen. Het onderkennen van de impact van stress, het herkennen van stress-signalen en het aanpakken van stressklachten is absoluut noodzakelijk om er niet ziek van te worden.
In de training Minder Stress meer Levensplezier! wordt stress vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Het is namelijk bewezen dat overmatige stress zich altijd op meerdere levensgebieden afspeelt. De bekende druppel is dan de oorzaak van het uitvallen van iemand.
Deze training biedt inzicht in stress, stress-signalen, stressklachten. Praktische en gevarieerde tips en adviezen om grip op stress te krijgen en natuurlijk begeleiding bij het zetten van stappen naar verandering.
De eerstvolgende training wordt start op 7 februari 2018 en bestaat uit 4 bijeenkomsten. Deelname aan de training is op basis van open inschrijving.
Ook bieden wij incompany-trainingen aan voor groepen medewerkers. Zie de bijlage voor data, tijdstip, prijzen en locatie.
De trainingen worden gegeven door Monique Smit (ervaren coach/trainer van Sanalifestyle) en Manon Straus (ervaren coach/trainer Helderhartcoaching).

Meer informatie is te vinden als je klikt op de link

http://sanalifestyle.nl/minder-stress-meer-levensplezier

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *