Training Minder Stress en meer Levensplezier

Hoe is het met jouw energiebalans? Ben je vaak moe en uitgeblust? Ervaar je stress? Dan is de training Minder stress meer Levensplezier! echt wat voor jou!
Stress overkomt je niet in één keer hier gaat een heel proces aan vooraf. We krijgen te maken met steeds meer prikkels waardoor de spanning beetje bij beetje, veelal ongemerkt, toeneemt. Merken we hier niets van? Als we eerlijk zijn wel. We slapen wat slechter, we zijn van tijd tot tijd wat prikkelbaarder, we hebben last van een stijve nek, sporten stellen we uit en ’s avonds zit je steeds vaker moe op de bank en heb je nergens zin in. Om maar een paar voorbeelden te noemen. We denken “Nog even doorbijten over anderhalve week is het kerstmis”. Zijn we lekker een paar dagen vrij en laden we de batterij weer op.

Herken jij dit? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met stress. En wat nu? Doorgaan met de spanning opvoeren of ga je er voor zorgen dat je grip op je stress krijgt en dat je weer meer gaat genieten? Spreekt dit laatste je aan en weet je niet zo goed waar te beginnen? Kom dan naar de training Minder stress meer levensplezier.

In vier ochtenden krijg jij inzicht in de aspecten die bij jou stress opleveren en krijg je informatie over wat stress is. Je vertaalt inzichten naar je eigen situatie en je leert luisteren en te voelen naar wat jouw lichaam jou vertelt en maak je de vertaalslag naar wat voor jou werkt.
Kijk voor meer informatie op: www.sanalifestyle.nl/minder-stress-meer-levensplezier

Deze training is een samenwerkingsverband van Manon Straus van Helder Hart Coaching en Monique Smit van SanaLifestyle

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *